Error creació rang per a servers a secció de connexions per cable

imatge de Blackhold
Assignat a:Webmestre admin
Estat:Open (Bug / Prioritat High)
Case ID:468 - Projecte:guifi-dev
Darrera modificació:ds., 08/02/2014 - 23:57

Hola,
Arran de la modificació de la web, em trobo que necessito assignar una ip a un router dintre de la xarxa local i em dóna problemes.

1. creo el rang per als servers a secció de connexions per cable
2. modifico i continuo editant i al fer això no apareix el rang

En una segona intentona he provat d'assignar la ip a la radio abans de donar-li a guardar i continuar modificant però ha seguit sense aparèixer el rang a secció de connexions per cable (ni a cap altra banda) però la radio (NAT) si que se l'hi ha assignat IP (tampoc apareix la ip del gw per a la RB de supernode al unsolclic)

supernode afectat:

http://guifi.net/ca/villamercedes

versió de navegador: chrome Versió 32.0.1700.107

Comentaris

Primer de tot dir que no hi

imatge de Miquel Martos

Primer de tot dir que no hi ha hagut canvis a la web en diverses setmanes i molt menys res que pugui afectar a lo que comentes.
Dius la url del supernode pero no em dius on s'ha de fer l'emllaç per cable.

He entrat al trasto RB750 i a la interficie ether1 li he afegit un rang /27 i despres he fet un link amb BCNFabraiPuig313Srvr1 que era l'unic trasto que no tenia ip ( ja ho modificaràs si no era aixo el que necessitaves).

Per tant ho he pogut fer tot correctament.

Aquest migdia però ha marxat el llum on hi ha la web i aixo ha provocat alguns problemes a la base de dades, que ara he acabat de corregir, hi havia 3 taules corruptes i degut a aixo per exemple la web es veia amb un theme diferent com s'han queixat aun altre lloc. Prova-ho de nou please.