Millorar la portada web guifi.net

imatge de Lluís Dalmau

La proposta és millorar la portada amb l'objectiu de donar la informació bàsica que ajudi a les persones noves que arriben a la web.

Actualment a la pàgina principal hi ha enllaços a diversos continguts que creen dispersió al buscar informació, els que coneixem la web sabem a quins enllaços anar, però les persones que hi arriben per primer cop, al trobar masses enllaços, troben massa informació i això no els ajuda a identificar els punts bàsics que volen resoldre sobre guifi.net

Què és?Per què? i Com?

Al 2011 es va evolucionar la portada i es va reduir la quantitat d'enllaços:

Però encara n'hi ha massa, convé evolucionar la feina que es va fer per facilitar l'accés a la informació d'una forma senzilla.

A la capçalera de la portada hi havia els apartats Suport, Fundació i Contacte els enllaços dels quals estan repetits, he eliminat els de la capçalera.

També hi ha els enllaços Antiga portada, Informació i Suport que estan repetits, crec que no és adequat que estiguin a la capçalera, haurien d'estar a les quatre columnes del peu de pàgina i a les pàgines internes on s'expliquen experiències i com participar-hi.

Estant a la capçalera provoquen que les persones que arriben per primera vegada a la web, surtin de la portada per anar a parar a les pàgines internes, on la informació els és més complexa de trobar.

Per això, la proposta es deixar la capçalera neta d'enllaços, amb només Inici i Login/Registre

El pas següent és aplicar aquest mateix format a les pàgines que hi ha als enllaços Què és?, Experiències i Participar-hi!, amb l'objectiu de donar la informació bàsica, evitant incloure enllaços innecessaris. Els enllaços amb informació addicional es deixaran a les quatre columnes del peu de pàgina.

D'aquesta manera podrem modificar les pàgines internes per donar resposta als punts importants:
Què és?, Per què? i Com?

La fase següent serà organitzar millor la informació que hi ha a la web i que pot formar part d'un portal d'usuari, on, seguint el mateix objectiu de simplificar la informació i ordenar-la, pugui tenir accés a les coses bàsiques (node, gràfiques, usuaris del proxy i altres informacions), adequant-lo al perfil que pugui tenir assignat a la web.

File: 

Comentaris

Millorar la portada web guifi.net

imatge de Blackhold

home, a la portada hi ha un vincle que és molt útil que un cop autenticat
pots veure "els meus nodes", es podria posar aquest vincle accessible si
està previst treure'l siusplau?

moltes gràcies! :)

SAX

- Blackhold
http://marsupi.org
~> cal lluitar contra el fort per deixar de ser febles, i contra nosaltres
mateixos quan siguem forts (Esquirols)

El dia 4 gener de 2014 20.57, Lluís Dalmau <***@***.***> ha
escrit:

- Show quoted text -
com
0