Els grups

La base de social.guifi.net son els grups, ja sigui d'organitzacions, grups d'interés, de treball en aspectes concrets... Anem a veure en línies generals com funcionen.

  1. Introducció

  2. Privacitat

  3. Ingressar en un grup


Introducció

A social.guifi.net lhi trobareu molts grups, en cada grup hi han els usuaris que contribueixen en l'àrea que li correspon. Per començar, més o menys tenen la mateixa estructura que fins ara fèiem servir als fòrums o a les llistes de correu.

Cada vegada que un contingut (pregunta, conversa....) s'afegeix a un grup, els seus membres en reben notificacions de que el contingut s'jha creat, depenent de com les tinguin configurades. Es pot adreçar un contingut a diversos grups alhora (una gran diferència de les llistes de correu o fòrums tradicionals oi?.

Privacitat

En general, tots els grups son públics, és a dir, per adreçar-hi qüestions, obrir converses, NO CAL ser-ne membre. Els membres però poden posar-hi continguts que només els veuen ells quan per qüestions de privacitat o el que sigui, sigui més recomanable fer-ho d'aquesta manera. Abans de crear continguts privats, rumieu bé si de debò cal que ho siguin: Moltes preguntes i qüestions, encara que us afectin a vosaltres, pot ser bò compartir-les amb tothom en general i servir per consolidar coneixement a la web, reutilitzant les mateixes respostes.

En el moment de deixar qualsevol missatge, podreu escollir si ho feu en privat o en públic. En la majoria dels cassos, per defecte els missatges són públics. En el cas de converses obertes via correu electrònic, sempre s'obren amb la visibilitat que per defecte tingui el grup, només quan la conversa ja era privada ho continuarà siguent.

Ingressar en un grup

Si voleu entrar en algun grup com a membres, feu servir l'enllaç que us proporciona la pàgina on hi ha la descrupció del grup.